De magie van je natuur

goudIn de natuur gaan dingen moeiteloos. Als we de natuur geweld aan doen krijgen we het effect een keer terug. Langzaam komt   het besef terug – wat de oude natuurvolken al lang wisten – dat de natuur overvloedig is als je goed voor haar zorgt.

 

De eisen en normen van de maatschappij, van de omgeving maken langzaam weer plaats voor de waarden van onze natuur. Verlangen we niet allen naar geluk, overvloed, liefde en verbinding? Denk jij het te vinden door te doen wat je geleerd is, door je aan te passen, door te doen wat anderen van je verlangen? Of zou het gewoon heel dichtbij kunnen zijn? Dichterbij dan je ooit voor mogelijk hield? Namelijk gewoon in jezelf? Stel dat je gewoon al goed bent. Dat je alles al in je hebt. Dat je gewoon jouw natuur mag volgen, jouw manier. Dat je dan vanzelf wordt wie je altijd al had willen zijn! Hoe cool is dat? En zeg nou zelf we proberen toch ook geen hond te maken van een konijn? Hoewel….we gaan best ver soms.

De natuur is enorm krachtig en als je haar wetten leert snappen kun je ze voor je laten werken. Zo werkt ook je eigen natuur. Je kunt er tegenin gaan, maar je kunt er ook naar leren luisteren. Wetende dat de natuur haar eigen wetten kent en dat jij daar slim mee om mag gaan. De combinatie van instinct, gevoel en verstand is wat we als mensen mogen benutten. Je verlangen en je hart wijzen je je doel, je missie in het leven. Ze brengen je naar je talent, goedschiks of kwaadschiks. Je verstand en je ervaringen wijzen de weg er naar toe.

Magic Box    Teksten    Foto    Video    Boeken    Terug naar MAGIC ZONE