Video

Dit is de Magic Zone

Direct onder deze video tref je de meest recente video-updates..

Nieuwe video’s tref je hier:

7 habits of highly effective people – animated – Stephen Covey

Soulmates

Kunstenaars Marina Abramovic en Ulay hadden een bijzondere liefdesverhouding in de 70-er jaren. Toen ze hun relatie beeindigden besloten ze de grote Chinese Muur te bewandelen, ieder vanaf de andere kant om elkaar in een laatste omhelzing in het midden te ontmoeten. Dat was de laatste keer dat ze elkaar hebben ontmoet in 1988.

Marina Abramovic is hier een levend kunstwerk in oog-ontmoetingen van steeds 1 minuut, tot ze Ulay na al die jaren weer tegenover haar treft.

 Call it magic

De stem van je ziel

ROOM

De vijfjarige Jack (Jacob Tremblay) weet niets van het bestaan van de wereld. Sterker nog, de wereld bestaat voor hem uit de schuur waarin hij en zijn moeder (Brie Larson) zijn opgesloten. Zijn moeder was zeventien toen ze werd ontvoerd en opgesloten op deze grimmige plek. De enige bezoeker die langskomt, is haar ontvoerder, tevens de vader van Jack. Op een dag vertelt zijn moeder dat er een echte wereld bestaat buiten het schuurtje. Een compleet nieuwe wereld waarmee Jack na hun ontsnapping kennis zal maken.

Loving Vincent

With around 56,000 still images painted by 40 artists in the style of Vincent van Gogh, ‘Loving Vincent’ is billed as the world’s first feature-length animated film made entirely through hand-painted canvasses.

Diplomavrij leren

Change your own story!

Ambassador of Quan

over hoe belangrijk het is om je hart te volgen, over passie, over vriendschap, over liefde, over goede feedback.

Magic Box    Impact Expeditie    Teksten    Foto    Video    Boeken    Terug naar MAGIC ZONE